Top accesorii auto pe care să le încerci

Șofatul poate deveni o adevărată plăcere cu ajutorul anumitor accesorii auto, mai ales că magazinele online auto ne permit foarte multe capricii! Indiferent de modelul de mașină pe care îl dețineți, anumite accesorii auto sunt utile, mai ales pentru șoferii care călătoresc pe distanțe lungi. Având în vedere că urmează perioada sărbătorilor, vă propunem să vă faceți drept cadou câteva accesorii auto din lista noastră.

7 mașini hibrid ale momentului(Deschide intr-un tab nou)

1. Comenzi universale cu butoane de control pentru volan
2. Cotiere auto
3. Cameră video NEXTBASE 622GW DASH CAM
4. Încărcător DIVI USB
5. Receptor Bluetooth FIREFLY
6. ARTECK CAR JUMP STARTER 8000 MAH
7. AUTOGLIM – kit de curățare
8. Alcool test Drive Safe cu lanternă
9. Ciocan de urgență cu lamă pentru centură
10. Senzori de parcare
11. Paravânturi

1. Comenzi universale cu butoane de control pentru volan

Acestea reprezintă unul din cele mai îndrăgite accesorii auto în prezent. Utilitatea lor este maximă, se montează foarte ușor și au un preț convenabil. Modelele moderne de comenzi volan tip wireless conțin butoane pentru controlul volumului, pentru preluare/închidere apel, pentru controlul navigației de tip GPS, pentru controlul muzicii, al radioului și al DVD-ului, iar unele modele funcționând pe bază de baterii.

Structura și părțile componente ale unei mașini(Deschide intr-un tab nou)

Pentru că totul este concentrat pe volanul mașinii dumneavoastră, acest lucru nu înseamnă doar utilitate maximă, ci și siguranță în plus, deoarece nu veți mai fi distras în timpul șofatului dacă vreți să schimbați postul de radio, de exemplu.

2. Cotiere auto

Aceste accesorii auto sunt încă foarte căutate de șoferii profesioniști. Pentru persoanele care străbat zilnic distanțe mari și pentru cei care conduc frecvent, astfel de accesorii sunt cu adevărat folositoare.

Cele mai rapide mașini din lume(Deschide intr-un tab nou)

Există mai multe tipuri de cotiere auto: ele pot fi universale sau dedicate. Acest accesoriu auto este foarte important pentru relaxarea șoferilor și a celorlalți pasageri din mașină. Cotiera reprezintă locul ideal unde șoferul mașinii își poate relaxa mâna în momentele de pauză. Chiar dacă pare a fi, și chiar este, un foarte bun loc pentru relaxare a mâinii, revenirea la poziția inițială se poate face foarte repede. Nu trebuie să vă îngrijoreze faptul că pot apărea și situații urgente la care va trebui să reacționați foarte repede. Acest lucru este posibil, cu brio! Un alt avantal este faptul că marea majoritate a cotierelor moderne auto conțin și spații pentru depozitare.

Cele mai recomandate modele de cotiere sunt cele dedicate. Acestea sunt exact accesoriile auto care se vor potrivi perfect modelului mașinii dumneavoastră. Când veți hotărî să cumpărați un astfel de accesoriu, este foarte bine să alegeți modele de cotiere cu finisaje rotunjite. Cotiere realizate din piele ecologică sau naturală ori din catifea sunt mult mai moi și plăcute decât cele metalice.

Dacă veți opta pentru cotiere universale, va trebui să cereți sfatul unui specialist deoarece este obligatoriu ca modelul ales să se poată monta în mașina dumneavoastră. Aproape toate atelierele auto moderne au posibilitatea de a vă recomanda modelul de cotieră auto universală cel mai potrivit pentru mașina dumneavoastră. Și în același timp, vor realiza și montajul ei în condiții profesionale. Montajul unor astfel de accesorii auto moderne este foarte simplu, deoarace există un kit de montare inclus în pachet.

3. Cameră video NEXTBASE DASH CAM

Este vorba despre o cameră de bord 4K. În foarte multe situații, este practic imposibil să demonstrăm că producerea unui accident auto nu este din vina noastră, mai ales pentru a beneficia și de despăgubirile firmelor de asigurări. Aceasta este o cameră inteligentă de bord care vă permite să înregistrați în format 4K și să transferați apoi imaginile filmate pe telefonul mobil sau direct pe laptop-ul dumneavoastră de acasă.

Cele mai frumoase mașini din lume!(Deschide intr-un tab nou)

4. Încărcător DIVI USB

Acest încărcător este unul din cele mai compacte modele de încărcătoare auto de pe piață. Este un model de actualitate cu un design subțire, care va permite să încărcați simultan două dispozitive la viteză maximă cu 2.4 A în fiecare port USB. Are carcasa din aluminiu, rezistentă la zgârieturi, iar garanția oferită de producător pentru produs este de 12 luni.

5. Receptor Bluetooth FIREFLY

Este accesoriul auto modern de care aveți nevoie pentru a transmite muzică de pe un Smartphone pe orice dispozitiv cu intrare de tip AUX. Puteți conecta dispozitivul FIREFLY la sistemul audio și la o sursă  de alimentare USB și asociați-l cu Smartphone-ul. În momentul în care veți realiza acest lucru, Firefly își va aminti dispozitivul și se va conecta automat ori de câte ori sunteți în apropiere.

Ce modele de mașini electrice sunt așteptate în showroom-uri în anul 2021?(Deschide intr-un tab nou)

6. ARTECK CAR JUMP STARTER 8000 MAH

Este vorba despre un dispozitiv foarte inteligent care vă va ajuta să vă încărcați vehiculul. Atunci când nu veți circula mult timp cu mașina este foarte util. Dacă nu va porni, nu va trebui să apelați la firme specializate de service și remorcare. Cu o singură încărcare mașina dumneavoastră se va încărca de 20 de ori mai mult decât dacă ați apela la cablurile grele și la clemele speciale de încărcare. De asemenea, folosirea unui accesoriu de acest gen vă va permite să încărcați și dispozitivele portabile precum tablete, Smartphone, camere, căști fără fir, etc.

7. AUTOGLIM kit de curățare

O curățare completă cu substanțe profesionale este necesară periodic. Oricare dintre noi dorim ca mașina noastră să arate impecabil. O folosim zilnic împreună cu familia și copiii, la cumpărături sau la servici. Noile kit-uri de curățare care sunt comercializate de magazinele moderne ne permit acest răsfăț. Așadar,  acest accesoriu auto ultramodern conține șampon pentru caroserie, lustruire cu rășină superioară, protecție suplimentară la luciu, roți curate, pansament instant pentru anvelope, garnitură din aliaj, șampon pentru interior, lustruire pentru sticlă pentru mașină, vinil și cauciuc, un burete, o cârpă uscată și o cârpă de înaltă tehnologie, necesară pentru curățarea mașinii.

BODYWORK WASH & PROTECT COMPLETE KIT
Everything you need to quickly clean and wax your car for a lasting shine

Contents:

  • 500ml Pure Shampoo
  • 500ml Rapid Aqua Wax
  • 1 x Sponge
  • 2 x Microfibre Cloths

8. Alcool test Drive Safe cu lanternă

Acest nou test de alcoolemie este necesar pentru orice șofer, este foarte practic și are incorporată și o mini-lanternă. Se folosește foarte ușor: porniți testerul și așteptați 10 secunde, timpul necesar pentru stabilizarea sondei. Apoi, va trebui să suflați în senzor timp de 3-5 secunde. Led-urile prezente pe aparat vă vor afișa nivelul orientativ de alcool în aerul expirat. Spre exemplu, culoarea verde indică o alcoolemie sub 0,02%, galben înseamnă peste 0,02% și roșu înseamnă un nivel al alcoolemiei peste 0,05%.

9. Ciocan de urgență cu lamă pentru centură

Acesta este unul din cele mai utile accesorii auto, fiind ușor de utilizat și special conceput pentru a se comporta exact ca un ciocan. Mai mult, accesoriul are o lamă foarte ascuțită pentru a tăia cu rapiditate centura auto în caz de accident. Costul unui astfel de accesoriu auto modern este accesibil dacă ținem cont de faptul că utilitatea lui este foarte mare, mai ales pentru siguranța dumneavoastră și a pasagerilor.

10. Senzori de parcare

Pot fi de două tipuri: senzori ultrasonici și senzori de parcare electromagnetici. Senzorii de parcare ultrasonici folosesc sunete cu frecvență înaltă pentru a detecta obiectele. Sunetele creează o undă, care este reflectată în apropiere în timp ce un Receiver va primi sunetele reflectate de obiecte. În felul acesta se va calcula distanța până la ele.

Senzorii sunt conectați la un sistem care va alerta șoferul dacă distanța până la obiectul străin este mult prea mică. Pentru acest tip de accesoriu auto este recomandat să rețineți un lucru important: există situații când anumite lucruri nu pot fi detectate, precum o bordură înaltă, un stâlp sau un copac subțire.

Dacă sunteți interesați de genul acesta de accesorii auto moderne, vă puteți îndrepta atenția către senzorii electromagnetici, care folosesc frecvențe electromagnetice pentru depistarea obiectelor din apropiere. Foarte multe modele de mașini moderne care au astfel de senzori montați sunt echipate și cu camere de luat vederi.

Funcționează la viteze mici și semnalizează cu ajutorul imaginilor și sonor în așa fel încât să puteți parca în siguranță.

În magazinele de specialitate puteți găsi în prezent inclusiv suporturi de numere care au incorporați senzori moderni de parcare. Este suficient să accesați pe internet magazinele auto specializate în comercializarea de accesorii auto moderne. Dacă nu ați făcut acest lucru până acum, veți avea o surpriză foarte plăcută să descoperiți o mulțime de produse foarte moderne, utile și cu prețuri foarte reduse.

Senzori parcare cu display LED DX Shop, negru

Usor de montat, instructiuni incluse

4 senzori de parcare performanti

Afisaj discret, intuitiv si semnal acustic

11. Paravânturi

Puteți spune că sunt demodate, însă trebuie să recunoașteți că sunt și foarte utile! Este mult mai comod să mergeți vara în mașină cu geamurile deschise dacă aveți deja montate paravânturi de foarte bună calitate. Nu toate mașinile din România sunt dotate cu instalații de aer condiționat foarte moderne. Mai mult decât atât, anumite persoane nu pot să folosească aerul condiționat din mașină. În această situație, una din soluțiile cele mai convenabile rămâne un sistem modern de paravânturi auto. Le puteți cumpăra de la orice magazin online de piese auto care are inclusă în oferta sa și gama de accesorii auto moderne.

Lista accesoriilor auto necesare este foarte mare. În fiecare an, producătorii de automobile concep și produc accesorii foarte interesante. Cel mai mare avantaj al acestei categorii importante de produse este faptul că ele nu sunt deloc scumpe. Prețurile nu depășesc o medie de 100-200 de lei. Bineînțeles, există și sisteme complexe electronice de navigație sau alte tipuri de sisteme, care însă nu fac obiectul articolului nostru. Piața accesoriilor auto din România s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Este practic imposibil astăzi să nu găsim orice tip de accesorii auto, chiar și produse originale, de marcă, în România.

Oferta variată și prețurile foarte bune ne îndeamnă să vă sugerăm ca în mod periodic, atunci când timpul vă permite, să vă aruncați din când în când o privire asupra ofertelor produselor noi. Utilitatea lor este foarte mare și vă pot aduce nu numai siguranță în plus ci și confort maxim.

În încheiere, dorim să vă reamintim că Triauto.ro este un site modern de anunțuri auto gratuite care se interesează în permanență de cele mai moderne lucruri din industria automobilelor. Ne place ca vizitatorii site-ului nostru să fie în permanență la curent cu toate lucrurile noi și foarte interesante. Este dorința noastră de a vă oferi nu numai anunțuri de actualitate și oferte foarte convenabile!

De aceea, vă rugăm să citiți toate articolele de actualitate postate în mod periodic pe Blogul site-ului nostru de prezentare Triauto.ro. Aici veți găsi articole interesante despre ultimele modele de mașini, articole despre istoria marilor producători din industria auto, despre cele mai recente modele de mașini electrice, despre inventatori importanți ai tuturor timpurilor din acest domeniu, sfaturi practice despre felul în care ar trebui să vă întrețineți mașina sau sfaturi despre defecțiunile importante care pot fi detectate din timp.