Top 10 mașini sport din anul 2020

Cele mai bune mașini sport din anul 2020 au reușit să surprindă într-un mod foarte plăcut și pe cei mai exigenți admiratori din industria auto!

Cele mai frumoase mașini din lume!(Deschide intr-un tab nou)

Perfecțiune tehnică, design ultramodern, stil, performanță, pasiune, succes sunt cuvintele care descriu cel mai bine aceste modele foarte reușite de mașini sport. Iată care sunt acestea:

  1. SUBARU WRX STI
  2. PORSCHE CAYMAN 718
  3. BMW Z4
  4. TOYOTA SUPRA
  5. MAZDA MX 5 MIATA
  6. CHEVROLET CORVETTE
  7. ALPINE 110
  8. FORD MUSTANG GT SHELBY 350
  9. MERCEDES AMG GT
  10. VOLKSWAGEN GOLF GTI

1. SUBARU WRX STI

Subaru WRX STI este o mașină sport dotată cu motor turbocompresor de 2 litri care are 4 cilindri. Puterea motorului este impresionantă, respectiv 268 CP. Există și o variantă mai simplă realizată de același producător. Este vorba despre mașina sport SUBARU cu motor turbo de 2,5 litri, 310 numit WRX STI. Modelul acesta de mașină sport folosește o transmisie cu șase trepte, printr-un sistem de tracțiune integrală de tip asimetric. Călătoria cu acest model de automobil va fi o experiență interesantă și palpitantă datorită performanțelor tehnice pe care mașina le prezintă!

Cele mai frumoase mașini hibrid din anul 2020!(Deschide intr-un tab nou)

2. PORSCHE CAYMAN 718

Porsche Cayman 718 este una din cele mai bune mașini sport din anul 2020. Poate fi descrisă drept o mașină pe care orice persoană își dorește să o conducă cel puțin o dată! Este disponibil în trei variante, respectiv Coupe Cayman, Boxster și Spyder. Poate fi personalizat cu multe opțiuni oferite de producător, în funcție de preferințele fiecărui cumpărător. Deși prețul este destul de ridicat, putem afirma cu certitudine că acest roadster elegant își merită banii!

7 mașini hibrid ale momentului(Deschide intr-un tab nou)

3. BMW Z4

ASTON MARTIN – Un nume de succes!(Deschide intr-un tab nou)

BMW Z4 este un model de mașină sport realizat de tehnicienii de la BMW. Are tracțiune pe spate și se ridică ușor la nivelul performanțelor modelului Porsche 718, din punct de vedere al vitezei și performanței. Modelul de mașină BMW Z4 este disponibil doar în varianta decapotabilă în acest moment. Versiunea coupe a fost abandonată de tehnicieni în favoarea modelului decapotabil. Performanțele tehnice sunt atât de bune, încât nu pot trece neobservate de către șoferii profesioniști.

4. TOYOTA SUPRA

Toyota Supra are un motor cu șase cilindri turboalimentat, ce dezvoltă o putere de 335 CP. Această mașină sport a reușit cu succes să atingă recorduri importante de viteză, respectiv 0-60 mph în doar 3,8 secunde și o viteză maximă de 155 mph. Prețul de vânzare a fost în anul 2020 puțin sub nivelul de 50.000 de dolari. Performanța modelului concurează cu modelele sport de mașini celebre, respectiv BMW M4.

Structura și părțile componente ale unei mașini(Deschide intr-un tab nou)

5. MAZDA MX-5 MIATA

Mazda MX-5 Miata este un alt model care s-a clasat cu succes în categoria cele mai bune mașini sport din anul 2020. Compania japoneză Mazda a dezvăluit primul model de mașină ND MX5 încă din anul 2014. Acest tip de mașină a fost primită cu foarte multă căldură de către admiratori. După anul 2018, modelul a fost îmbunătățit cu succes de producător. Putem spune că Mazda MX-5 MIATA este un reușit model de mașină sport de modă veche, având un volum de 2 litri și 155 CP. Transmisia este manuală și cu șase trepte.

6. CHEVROLET CORVETTE

Chevrolet Corvette este un model foarte frumos de mașină sport dotată cu un motor de tip mediu. Acest model are motorul montat chiar în spatele cabinei. Reușește să întreacă mașini produse de firme celebre din lume, precum mașinile McLaren și Ferrari. Prețul este mult mai redus comparativ cu mașinile sport ale celor două firme celebre menționate anterior. Chevrolet Corvette estre dotată cu un motor premium de tip V8, care are o capacitate de 6.2 litri și 490 CP. Până în anul 2021, a reușit să se mențină pe o poziție foarte bună în topul celor mai bune mașini sport. Performanțele ei tehnice sunt admirabile, spun cunoscătorii din acest domeniu.

7. ALPINE 110

Alpine 110 este un model la care pasionații de viteză nu s-ar gândi în primă instanță. Cu toate acestea, performanțele mașinii sunt remarcabile. Fiind un model ușor, are suficientă viteză și mult mai multă putere decât o mașină sport autentică. Conține toate elementele necesare pentru a conduce într-un mod foarte sportiv pe șosele. Cel mai bine este să o încercați și veți stabili atunci dacă descrierea producătorului este conformă cu realitatea lucrurilor!

8. FORD MUSTANG GT SHELBY 350

Ford Mustang GT Shelby 350 este un model pe care celebrul producător american îl îmbunătățește continuu încă din anul 1970. Una dintre cele mai bune mașini sport din anul 2020 este dotată cu un motor de tip V8, are o capacitate de 5.2 litri și  dezvoltă o putere de numai 526 CP. Transmisia este manuală cu șase trepte. Pasionații de mașini sport au afirmat că Ford Mustang GT Shelby 350 este una dintre cele mai bune mașini sport care au apărut anul trecut în America de Nord. Înclinăm să le dăm dreptate daca luăm în calcul felul în care arată mașina și mai ales performanțele tehnice ale acesteia, precum și viteza mare pe care o atinge.

9. MERCEDES AMG GT

Mercedes AMG GT nu dezamăgește admiratorii mărciii germane. Acest model impresionează în primul rând prin puterea pe care o dezvoltă motorul de tip V8 în 4 cilindri, turbocompresor. Puterea lui este de 465 CP. Accelerează de la 0 -100 metri în doar 7 secunde. Transmisia este automată cu tracțiune pe spate cu XNUMX trepte. Este un model de mașină de lux disponibil în două variante: coupe și decapotabil. Foarte elegantă, masivă, performantă, poate fi cumpărată de orice persoană pasionată de mașini sport de marcă.

10. VOLKSWAGEN GOLF GTI

Volkswagen Golf GTI este o mașină sportivă spațioasă, cu 4 uși. Modelul este dotat cu un motor cu patru cilindri turbo de 210 CP. Costa în anul 2020 puțin peste 30.000 de dolari. Specialiștii au catalogat această mașină sport drept una dintre cele mai bune berline de pe planetă, ceea ce vorbește de la sine! Este, bineînțeles, meritul celebrului producător care surprinde în mod plăcut, de fiecare dată persoanele interesate de industria auto! 

Așadar, acum puteți începe vizionarea modelelor de mașini sport care vă interesează cel mai mult. Foarte multe dintre ele pot fi vizionate și în showroom-urile din România. Puteți programa un test drive pentru a vedea exact dacă este exact modelul de mașină pe care îl căutați și care vi se potrivește.

Sursa foto netcarshow.com